22 Eylül 2011 Perşembe

cnc router cnc freze cnc lazer kesim

Pek çok kişi cnc router , freze ve lazer kesim makineleri konusuda bilgi sahibi değildir. Ancak günümüzde sanayi, üretim ve reklamcılık alanıda sıkça adından söz ettiren mkanik ile elektroniğin birleşiminden oluşturulan ve bilgisayarlar ile desteklenen mekatronik adında yeni bir uzmanlık dalı halini almıştır. Biz ulusoy mekatronik olarak cnc routerların yazılımsal gelişimi kendi cad yazılımımız olan KediCan ve mekanik yapım geliştirilmesi konusunda arge çalışmaları yapmaktayız.


Cnc makinelerin geliştirilmesi ve kapsamlı dökümanları ile sürkli yenilikçi yaklaşımlar sergilemek firmamızın temel prensiplerindendir. Satmış olduğumuz her ürün 2 yıl boyunca garantimiz altında olup tüm hizmet ve şartlarımız sözleşmelerce belirlenen şartlara uygundur. Cnc freze ve standart frezelerin cnc hale dönüştürülme işlemi Türkiye'de sadece firmamız tarafından yapılmaktadır.
Firmamız mühendislik alanında yazılım konularında da  çalışmalaryapmaktadır. Bazı cad programlarında küçük bir pencere ile çizimin görünüşünü kontrol etme gibi bir şeyler görmüştüm. KediCAD de de aynısı olsun dedim ve güzel oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder